Veiligheid & Privacy / Cookie Policy

Laatste update: 16-3-2023

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig

Vitalize Products garandeert veilig online winkelen en respecteert de privacy van alle bezoekers op onze website. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Alle gegevens die je bij ons achterlaat worden veilig gewaarborgd door één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer (SSL). Wanneer je een bestelling plaatst wordt gebruik gemaakt van deze beveiligde omgeving. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Lees hieronder verder hoe en wat wij er allemaal aan doen om jouw gegevens te beschermen en te waarborgen.

Veilig winkelen, SSL Gecertificeerd

Vitalize Products garandeert veilig online winkelen. Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen tot stand gebracht.

Deze SSL verbinding zorgt dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd. Alle pagina’s op Vitalize.nl en Vitstore.com zijn voorzien van deze technologie. Je gegevens zijn veilig bij ons en wij delen de gegevens niet met externe partijen.

Bescherming van Persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens zullen altijd met zorg worden behandeld en technisch worden beveiligd. Vitstore gebruikt je Persoonsgegevens alleen voor de bovenstaande gevallen. Partijen waarmee wij samenwerken hebben allen een Verwerkersovereenkomst met ons afgesloten. Wij dragen zorg dat sub-verwerkers aan dezelfde verplichtingen zijn gebonden als die wij als webshop hebben.


Meer weten wet bescherming persoonsgegevens

Meer weten over de wet bescherming persoonsgegevens klik hier voor de website Autoriteit Persoonsgegevens. Als consument heb je het recht om hier ook een klacht in te dienen.

SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers.

De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien je op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Privacy beleid

Wij respec